KARRIERE

Hos M&E Engineering projekterer vi fremtidens elinstallationer, som får innovative bygninger og infrastruktur til at være hele løsninger. Vi er således med på større og spændende bygge- og anlægsprojekter, hvor vores nicheområde er det el-tekniske. 

AT VÆRE HOS M&E ENgineering

Hos os bliver du en del af et mindre firma med fokus på de større projekter, som vi tager hånd om. Vi stræber altid efter at skabe et arbejdsmiljø med plads til udvikling, adgang til kompetencer på højt niveau og en uformel omgangstone. Som kollega i M&E Engineering A/S får du lov til at give dit bidrag til udvikling af elinstallationer i fremtidens byggeri og infrastruktur i tæt samarbejde med entreprenører og samarbejdspartnere.

Vores kollegaer kommer med forskellige baggrunde, så som el-ingeniør, maskinmester, el-installatør eller praktikant under uddannelse til el-ingeniør. Fællesnævneren for os alle er, at vi interesserer os for det el-tekniske fagområde, og sammen udvikler vi vores faglige værktøjskasse.

Et stærkt bagland

Bag enhver kollega står et stærkt team af dygtige, erfarne ingeniører, der altid er klar til at hjælpe i udarbejdelsen af projektet. Videst muligt sætter vi bedste mand på opgaven til udarbejdelse af stærke løsninger, samtidig har du altid et bagland til at hjælpe dig.

Der er også mulighed for at blive udstationeret på forskellige projekter, således møder vi ikke alle ind på hovedkontoret til hverdag. I stedet samles vi til hyggelige firmature, fredagsbar samt den årlige julefrokost, hvor alle kan mødes til en hyggelig stund sammen med kollegaerne.

vi bygger fremtiden sammen

Vil du også være med?

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top