Ingeniørpraktik & afgangsprojekt

Vi har gennem tiden tilbudt ingeniørstuderende praktikplads, hvor de har fået mulighed for at arbejde på lige fod med deres uddannede kollegaer. Vi har hver gang haft stor fornøjelse af samarbejdet, da de studerende bidrager positivt til arbejdsmiljøet på såvel det faglige som sociale plan.

Vi sørger altid for at tilrettelægge praktikforløbet på en sådan måde, at den studerende i løbet af perioden indgår i dagligdagen på lige fod med vores øvrige medarbejdere. Vi stiller en fuld arbejdsplads til rådighed inkl. it, software, telefon, og hvad der ellers hører til. Den studerende har daglig kontakt til firmaets ledelse, så man aldrig står alene med en problemstilling.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på jagt efter nye dygtige medarbejdere, som er praktisk anlagte, initiativrige, kreative og selvstændige. Hos os har alle medarbejdere direkte kundekontakt. Det kræver, at den enkelte medarbejder er serviceorienteret og har evner og flair for at opbygge og opretholde relationer til såvel nye som eksisterende kunder.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med plads til udvikling og en dagligdag i selskab med kollegaer, der brænder for det, de laver.

© 2020 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

+45 4846 1350
info@mee.dk
CVR 21145378

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top