I praktik som EL-Ingeniør

Vi har gennem tiden tilbudt ingeniørstuderende en praktikplads med mulighed for at arbejde på lige fod med deres uddannede kollegaer. Ligegyldig om du er i gang med uddannelse hos DTU eller KEA, så er der mulighed for at blive el-ingeniør hos os. Vi favner både din uddannelsesmæssige baggrund såvel som behov for at komme videre i dit uddannelsesforløb, herunder hjælper vi dig også med dit afgangsprojekt. 

AFGANGSPROJEKT I SAMARBEJDE MED MEE

Vi har mange interessante og igangværende projekter, hvor der indgår elementer, som i sig selv kan danne grundlag for et spændende afgangsprojekt. Samtidig lytter vi også til dine interesser og stiller vores ekspertise til rådighed, så du får det bedst mulige grundlag at skrive  problemformulering og afgangsprojekt ud fra.

 Herunder er der nogle eksempler:

  • Harmoniske strømme og transienter ifm. nødforsyningsanlæg herunder UPS- og generatoranlæg for et datacenter med krav til høj oppetid.
  • Særlige, tekniske installationer i en jernbanetunnel med specielle forhold omkring jordingsproblematikker.
  • Forsyningsanlæg med primær fokus på nødforsyning og maksimalafbrydere til tunnelkompleks i det indre København.
  • El-studie for Femernforbindelsen på høj- og mellem- spændingsniveau, inkl. økon. omkostningsanalyser vha. Lichtenbergs successive model.

INTERESSERET?

Kontakt os på +45 4846 1350, vi byder på en vand / kaffe og en uforpligtende snak eller klik nedenfor for at ansøge direkte.

Se vores rekrutteringsvideo her!

Uopfordret ansøgning

Om du er tekniker/installatør/ingeniør, så er du interessant for os. MEE’s succes afhænger i høj grad af vores medarbejderes evne og lyst til at være innovative.

Fundamentet i en videnbaseret virksomhed er dygtige medarbejdere. Vi er derfor altid på jagt efter nye og dygtige medarbejdere, som er praktisk anlagte, initiativrige, kreative, selvstændige.

Hos os har alle medarbejdere direkte kunde-kontakt. Det kræver, at den enkelte medarbejder er serviceorienteret og har evner og flair for at opbygge og opretholde relationer til såvel nye som eksisterende kunder.

ER DET DIG, VI LEDER EFTER?

Hvis du mener, du falder inden for kategorien af ovenstående, og hvis du samtidig matcher vores fagområder, er du meget velkommen til søge uopfordret.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med plads til udvikling og en dagligdag i selskab med kollegaer, der brænder for det, de laver

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top