OM OS

Vores historie

M&E Engineering A/S blev stiftet som en ingeniørvirksomhed i 1998 i perioden under opførelsen af Østbroen i Storebæltsprojektet og har siden 2008 været et registreret aktieselskab.

Vores første job var udførelse af ingeniøropgaver for teknikentrepre- nøren på Østbroen over Storebælt. Fra  starten har vi medvirket til mange store og til tider komplicerede projekter. Fra dag ét har idegrundlaget været at drive et ingeniørfirma med stærke faglige traditioner inden for det elektrotekniske fagområde.

#LetsElectrify the World of Engineering.

Kompetencer

Vi er et ingeniørfirma med speciale inden for større infrastrukturprojekter. Vi bestræber os efter at arbejde tæt sammen med vores kunder gennem hele projektet og udvise stor fleksibilitet og levere løsninger af høj kvalitet.

Vores kompetenceområder er Energi & Forsyningsteknik, Kortslutning- og relæstudier, Design-, Bygge- og Procesledelse og Planlægning, Logistik og Ressourcestyring. Herunder udfører vi opgaver i form af projektledelse, planlægning og tidsplaner, netværksdesign, -modellering og projektering ved hjælp af beregningsprogrammer bl.a. NEPLAN, samt fagtilsyn, tests og proceskontrol af komplekse rådgivningsopgaver.

Vi er et vidensbaseret firma og vores ekspertise udspringer heraf. Vi gør en dyd ud af at udføre vores opgaver med præcision og med respekt for faget.

Kvalitetsstyring

Vi arbejder i øjeblikket på at blive ISO-certificeret. Det betyder, at firmaets kvalitetssikring følger de retningslinjer, der er udstukket i ISO 9001:2015.

Vores kvalitetssikringsmanual er udarbejdet, så vi kan samarbejde med ISO 9001-certificerede virksomheder.

Vi har gennem vores projekter oparbejdet en stor erfaring i projektafvikling under skærpede kvalitetskrav. Det gør, at vi uden problemer kan tilpasse os vores kunders individuelle kvalitetssystemer.

© 2020 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

+45 4846 1350
info@mee.dk
CVR 21145378

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top