COMMISSIONING

Avancerede og komplekse tekniske installationer er i dag en væsentlig del af de moderne byggerier. Kompleksiteten af de tekniske installationerne stiller høje krav til test- og commissioningprocesserne.

Vi har solid erfaring og dokumenterbare referencer omkring komplekse commissioning processer. 

HVAD ER COMMISSIONING?

Commissioning betyder direkte oversat til dansk idriftsættelse. I praksis er commissioning en process, som ideelt begynder med projektering af de tekniske installationer og frem til afleveringen. 

En god commissioningproces består bl.a.:

Nøglen til en god commissioningprocess er en grundig granskning af designet. Udarbejdelse af en klar plan for byggeriets funktion og tekniske udfaldskrav. På den måde er det muligt at skabe mest mulig værdi for bygherren og brugerne.

Commissioning er også en kvalitetssikringsproces, der sikrer en struktureret udarbejdelse af dokumentation og gennemførelse af tests.

Commissioning sikrer også, at tekniske anlæg og bygningsdele bliver testet og idriftsat i forhold til bygherrens krav til den fremtidige drift.

M&E Engineering fokuserer på, at anlæggene skal leve op til kravene for den fremtidige drift. På den måde bliver de kalibreret og testet jf. udfaldskravene.

REFERENCER

Bygherrer

Som bygherre er det afgørende at sikre, at din bygning fungerer optimalt den første dag du får bygningen overdraget. 

Vores commissioning-ydelser sikrer, at alle systemer i bygningen er grundigt testet og justeret, så de lever op til de specificerede krav, også udfaldskravet. 

Dette hjælper med at opnå en problemfri overgang fra byggeri til drift, og kan give markante besparelser på driftsomkostninger og færre uforudsete problemer i fremtiden. 

I samarbejde med M&E får du hjælp til at levere bygningen til tiden og med den ønskede kvalitet – hvilket giver dig fuld tryghed gennem hele processen.

Entreprenører

Som entreprenør er en gnidningsfri afleveringsproces nøglen til succes, mange afleveringer bliver udskudt på grund af manglende dokumentation i forbindelse med commissioning. 

Vores commissioningingeniører sikrer, at alle systemer i projektet testes og verificeres grundigt, så de opfylder alle specifikationer. Dette reducerer risikoen for reklamationer og efterfølgende rettelser, hvilket sparer tid og ressourcer. 

Ved at samarbejde med M&E styrker du din relation til bygherren og øger dine chancer for at blive valgt til fremtidige projekter. 

Vores ydelser hjælper dig med at levere et fejlfrit produkt, der opfylder bygherrens forventninger til både kvalitet og funktionalitet.

M&E ENgineering tilbyder Bl.a.:

KONTAKt os og hør mere

 

Asta Hinge Jepsen

Projekt chef

ahj@mee.dk

+45 20 23 95 51


Mikkel Hedager Friis

Commissioning Ingeniør

mhf@mee.dk

+45 30 55 25 24

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top