Skal vi sætte strøm til din drøm om at blive vores nye el-ingeniør?

Kan du li’ at sigte højt og tænke bredt, men samtidigt have fingrene i kagedejen og finde praktiske og gennemtænkte løsninger? Hungrer du efter at udvikle dig fagligt med teknisk udfordrende og alsidige opgaver i et velkørende team, og har du forståelse for og måske endda erfaring med de forskellige faser i et byggeprojekt fremfor blot at være en traditionel ”kassetænker”? Så er du måske den kollega, vi savner på holdet.

Om dig og jobbet

Du er uddannet el-ingeniør, el-installatør eller har en relevant elektroteknisk baggrund samt nogle års joberfaring. Hvad du har beskæftiget dig med tidligere, er mindre vigtigt for os end, at du har lyst til og mod på at løfte i samlet flok hos en af Danmarks mest spændende og utraditionelt tænkende ingeniørvirksomheder.

Du skal være nysgerrig, åben for læring og have en naturlig lyst til at være blandt de bedste i dit felt. Du er derfor ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en skalle sammen med gode kolleger.

Hos M&E Engineering kommer du bl.a. til at arbejde med projektering og implementering af elektrotekniske løsninger inden for alle tænkelige områder lige fra bro- og tunnelforbindelser til hospitaler, uddannelsesinstitutioner og industrielle anlæg. Projektledelse er en vigtig disciplin hos os, da vi løser relativt store projekter for nogle af Europas førende og mest krævende virksomheder. Samtidigt bevæger vi os ind i et nyt forretningsområde, hvor rådgivning om grønne løsninger vil være i fokus.

Hos os deler vi vores viden indbyrdes til alles fordel og tænker og arbejder som et samlet hold. Vi har en flad ledelsesstruktur med højt til loftet. Selv om vi har en afslappet tone, stiller vi dog høje krav til kvaliteten af vores arbejde her i huset. Dette temmelig unikke set-up er hemmeligheden bag vores vækst og succes igennem årene – og det er samtidigt det, vores kunder så godt kan lide ved os.

Kunne du tænke dig at være en del af os, skal du sende din ansøgning samt dit CV og et par linjer om dig selv via Jobindex. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så tøv ikke med at kontakte os.

Frokostordning
Fri luksus kaffe

Frugtordning

God lønpakke

God kontorhumor
Sociale aktiviteter

Fleksibel arbejdstid, med afspadseringsordning

Hyggelige firmaudflugter

Moderne og indbydende kontorfaciliteter

Personlig udvikling / Kompetenceudvikling

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top