Trongården

BYGHERRE

ALFA Development A/S

ENTREPRENØR

Bravida A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

175 mio. DKK

TID

2021-2022

En ny bydel i Kgs. Lyngby

Trongården opføres i historisk muld, i yderkanten af Dyrehavegårds jorder og indgår som en del af den større udvikling af det østlige Kgs. Lyngby. Fokus er at udvikle byområde med blanding af boliger og rekreative områder med erhverv, forskning og innovation. Trongården er et boligområde bestående af 244 boliger fordelt på fem forskellige rækkehus typer, samt en række lejeboliger. Boligerne er svanemærkede og opført både som moderne og velindrettede et-, to- og tre-plans rækkehuse. Boligtyperne er forskellige med gennemtænkte planløsninger indendørs og skønne oaser udendørs.

M&E deltog i opførslen af Trongården som rådgivere for Bravida. M&E leverede projektledelse og specialviden til opgaven. Hovedfokus på opgaven bestod i styring af tidsplaner, mandskabsallokering, kvalitetssikring, assistance til afleveringsforretningen og 1 års gennemgangen, samt håndtering af de fejl og mangler som løbende blev anmeldt.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top