Femern TEM 2020

BYGHERRE

Femern Belt A/S

ENTREPRENØR

BraVeCo
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

750 mio. Euro

TID

2020-2022

ANDEN BUDRUNDE PÅ TEM-PAKKEN

Femern-tunnelen bliver en 18km lang sænketunnel. Det bliver verdens længste sænketunnel for både biler og tog. Tunnelen består af 79 enkeltelementer på hver 217m og 10 specialelementer med en kælderetage til brug for udstyr til tunnelens drift- og vedligeholdelse. Det vil tage 8 år at bygge forbindelsen, og når den står færdig, vil det tage 10 minutter at køre fra Danmark til Tyskland.  

MEE har indgået en aftale med Joint venture mellem Vinci og Bravida AS om at samarbejde i forbindelse med TEM-kontrakten. TEM-kontrakten omfatter de elektriske og mekaniske installationer i Femern Tunnelen, specialelementerne og portalbygningerne. Vi indgår i ledelsesteamet sammen med Vinci og Bravida AS  i forbindelse med denne meget store opgave. MEE varetager funktionen som design manager med ansvaret for de alle de mekaniske og elektriske designpakker, herunder bl.a. design og beskrivelse af elforsyningen til hele tunnelen.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top