Chr. Hansen i Hørsholm

BYGHERRE

PensionDanmark

ENTREPRENØR

Per Aarsleff A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

412 millioner kroner

TID

2020 – 2022

Grænsefladestyring ved opførelse af innovations campus

Chr. Hansen A/S, en dansk producent af fødevareingredienser og bakteriekulturer, udvider med 15.000 kvm hovedkontor, forsknings- og udviklingsfaciliteter – herunder et samlet innovations campus med laboratorier til yderligere 250 forskere. Målet er at skabe et fremtidens rum for innovation, forskning og udvikling, som skal være med til at sikre firmaet en stærk position på det globale marked og samtidig matche behov og tendenser i fødevareindustrien og landbruget.

Totalentreprenøren Per Aarsleff A/S har entreret med M&E Engineering A/S til at udføre tværfaglig koordinering og styring af grænseflader og gennemføre kollisionskontrol på projektet omkring ATC-Minimejeriet.

Det er vores opgave at sammenholde plantegninger, modeller, diagrammer og arbejdsbeskrivelser således, at hver enkelt aktørs leveranceomfang er klart og tydeligt defineret.

Vi udfører kollisionskontrol for at sikre, at der er foretaget projektkoordinering mellem de enkelte tekniske fag og dermed gøre projektet bygbart. Resultatet af vores ydelser er et samlet dossier for grænsefladestyringen og en afsluttende rapport med resultaterne fra kollisionskontrollen. Vi er med til at sikre, at projektet er bygbart og gennemtænkt, før selve byggeprocessen går i gang. Projektet forventes at stå klar primo 2023.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top