Nordea Bank

BYGHERRE

Nordea Bank Danmark A/S

ENTREPRENØR

Lindpro A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2014-2017

Nyt hovedsæde

Nordeas Banks nye hovedsæde i Ørestaden blev opført af MT Højgaard A/S med Lindpro A/S som underentreprenør. M&E Engineering udførte rådgivningsopgaver for Lindpro A/S i forbindelse med etableringen af 10 kV transformerstationen. MEE projekterede transformerstationen. Efterfølgende udarbejdet MEE relæstudier og spændingsfaldsberegninger på kablerne for at sikre korrekte kabel størrelser i bygherrens detailprojekt. MEE udførte ligeledes et bygbarhed studie omfattende alle føringsveje i byggeriet med det mål at sikre, at der ikke forekommer for mange bøjninger og niveauspring, som ville være et fordyrende led i processen.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top