Ultra-Fast Charging Stations

BYGHERRE

Clever A/S

ENTREPRENØR

Barslund A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2018

Formålet er at gøre elbiler mere attraktive

Clever og den tyske energikoncern E.ON annoncerede i november 2017, at EU-Kommissionen, med en støtte på 10 millioner euro, har udpeget dem til et ’flagship’-projekt, der skal etablere et europæisk netværk på ca. 180 Ultra-Fast Charging stationer. Formålet med UFC er at gøre elbiler mere attraktive, og at inspirere til at køre elektrisk. Designvisionen skal være med til at give brugerne en meningsfyldt pause, og lade den ekstra ventetid blive lige så værdifuld for bilens batterier som for brugerens. Fremtiden skal byde på lige så hurtig opladning, som den tid det i dag tager at tanke en almindelig diesel- eller benzinbil.

 

M&E’s rolle i projektet har været bygherrerådgivning. Vi har fulgt projektet fra planlægningsfasen til slutkontrol og har hjulpet med optimering af design og generel omkostningsreduktion. M&E har bistået i projektering af de stærkstrømtekniske installationer, herunder load flow beregninger for højeffekt DC ladere, kabeldimensionering, koordinering med forsyningsselskab om tavle og udarbejdelse af kreds- og BPS-skema, design af tavle og design af teknikrum.

M&E har også deltaget i projektstyring med deltagelse i projektmøder, kravs identifikation, grænseflade håndtering og kontrol af As-Built dokumentation.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top