Ultra-Fast Charging Stations

BYGHERRE

Clever A/S

ENTREPRENØR

Barslund A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2018

Formålet er at gøre elbiler mere attraktive

Clever og den tyske energikoncern E.ON annoncerede i november 2017, at EU-Kommissionen, med en støtte på 10 millioner euro, har udpeget dem til et ’flagship’-projekt, der skal etablere et europæisk netværk på ca. 180 Ultra-Fast Charging stationer. Formålet med UFC er at gøre elbiler mere attraktive og at inspirere til at køre elektrisk. Designvisionen skal være med til at give brugerne en meningsfyldt pause, og lade den ekstra ventetid blive lige så værdifuld for bilens batterier som for brugerens. Fremtiden skal byde på lige så hurtig opladning, som den tid det i dag tager at tanke en almindelig diesel- eller benzinbil. 

 

Vores opgaver har omfattet bygherrerådgivning, deltagelse i projektmøder, optimering af design og generel omkostningsreduktion, kontrol af As-Built dokumentation, projektering af de stærkstrømstekniske installationer, kravs identifikation, grænseflader og design af teknikhus, udarbejdelse af arbejdstegninger, load flow beregninger for high power DC ladere, valg af kabler samt kabellistekoordinering med forsyningsselskab til forsyning af el-tavle og udarbejdelse af kredsskema og BPS-skema til design af tavle 

© 2020 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

+45 4846 1350
info@mee.dk
CVR 21145378

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top