Thule Dormitory (Grønland)

BYGHERRE

US Army Corps of Engineers

ENTREPRENØR

Arssarnarit A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2012-2013 & 2020

Amerikanske standarder og krav

Thule Dormitory (Thule Air Base) er en United States Air Force flyvestation i det nordvestlige Grønland. Projektspecifikationerne og kravsbeskrivelsen var udarbejdet af US Army Corp of Engineers iht. amerikanske standarder og krav. 

Vores opgaver på dette projekt omfattede at udarbejde et bygbart design af omfattende IT-, tele- og tv-installationer, samt navngivning af udtag og udarbejdelse af kabellister til mandskabsbygninger på Thule Airbase i Grønland.  

 

 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top