Sydhavnsmetroen

BYGHERRE

Metroselskabet I/S

ENTREPRENØR

METsyd (Aarsleff-Züblin JV)
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

9,3 mia. DKK

TID

2016-2017

Stærkere kollektivt trafiknet

Metrolinjen mod Sydhavn udspringer af Cityringen og bidrager til et endnu større metro-net. Når metrostationerne i Sydhavn åbner i 2024, bliver den sydlige del af København dermed koblet på metronettet, og der bliver skabt et endnu stærkere kollektivt trafiknet, der skal mindske trængsel og øge mobiliteten i hovedstadsområdet. 

Vi har bidraget med indkøbsassistance ifm. indkøb af tekniske systemer herunder SCADA, branddetektering og brandalarmanlæg, brandslukningsanlæg og vandtågeanlæg og pumpe- og afvandingssystemer. Opgaven gik på at udarbejde tekniske beskrivelser herunder tilbudslister, med efterfølgende evaluering af indkomne tilbud. Vores opgaver har derudover været fire fighting systemdrainage sanitary, fire detection and alarm systems samt SCADA. 

© 2020 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

+45 4846 1350
info@mee.dk
CVR 21145378

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top