Storebæltsforbindelsen

BYGHERRE

Sund & Bælt A/S

ENTREPRENØR

Kemp & Lauritzen A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

Indgår i Storebæltsforbindelsens samlede budget på 26,44 mia DKK

TID

1998-2012

Revision af IT-serverrum

I forbindelse med IT-revision af vandbårne installationer i serverrum udarbejdede M&E en tilstandsvurdering. Tilstandsvurderingen omfattede en registrering af de eksisterende forhold samt en efterfølgende udarbejdelse af løsningsforslag til eliminering af vandbårne installationer. Der blev ligeledes udarbejdet anbefalinger til, hvordan risiko for skader kunne begrænses eller “straks-lokaliseres”. 

Ved indretning af nyt serverrum i 2009 bidrog M&E med løsningsforslag til nyt, decentralt køleanlæg. Opgaven bestod i at integrere de nye installationer i eksisterende bygningsdele med den specielle udfordring at placere kondensatoren i terræn. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top