Stockholm Bypass (Sverige)

BYGHERRE

Vägverket Stockholm

ENTREPRENØR

PORR Infra GmbH
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

27,6 mia SEK

TID

2018

Underjordiske motorvejstunneler

Stockholm Bypass er en række underjordiske motorvejstunneler, der opføres mellem Kungens Kurva i det sydlige Stockholm og Häggvik nord for Stockholm. Det bliver verdens næst længste vejtunnel i nærheden af en storby og 140.000 køretøjer forventes at køre igennem om dagen.   

Vi har stået for udarbejdelse af tilbud for ITS-systemer, tilbudsdesign og tilbudsberegning samt været designkoordinator til udbudsdesign og tilbudskalkulation vedr. tunnelventilation og trafikstyringssystemer til den 18 km lange vejtunnel under Stockholm i Sverige 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top