Odense Letbane

BYGHERRE

Odense Letbane P/S

ENTREPRENØR

COMSA S.A.U.
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

3 mia. DKK

TID

2019

Forbinder alle byens nøglepunkter

Odense Letbanes spor lægges i et urbant område i samspil med bylivets daglige bevægelser. Det bevirker, at det oftest er tæt på byens bygninger. Der skal skabes et trafikalt netværk med byens allerede eksisterende bus- og tognet, som samlet skal forbinde alle byens nøglepunkter. Udfordringen ligger i at tilpasse banen til omgivelserne, og samtidig vedligeholde det liv der foregår omkring letbanen. Der bliver i alt 26 stationer på linjen fra Tarup i nord til Hjallese i syd og der forventes ca. 35.500 passagerer på en hverdag – og ca. 10-11 millioner om året. Odense Letbane forventes at være færdigbygget til at gå i drift i efteråret 2021. 

Vores opgave har været, at jordings- og potentialudligningssystemer udføres på en måde så der ikke induceres farlige berøringsspændinger til de omkringliggende bygninger, herunder specielt Syddansk Universitet. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top