Nybrogård Kollegiet

BYGHERRE

Nybrogård Kollegiet

ENTREPRENØR

Bravida Danmark A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2012

El-renoveringen 

Nybrogård Kollegiet består af toplansbygninger fra 1970 og er beliggende i Kongens Lyngby mellem Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Kollegiet har 536 kollegieværelser og -lejligheder. Værelserne er fordelt på 18 gange med 26 værelser på hver, mens lejlighederne er beliggende mellem de enkelte gange og har egen indgang.  

I forbindelse med el-renoveringen af kollegiet stod vi, på vegne af entreprenøren, for styringen af projektet. Vores projektleder var den daglige leder af projektet på byggepladsen. Overordnet fungerede vi som projektholder hvor vi bl.a. stod for tidsplan, styring/tilpasning, ressourceplaner, lagerstyring på byggepladsen, byggemøder, afleveringsforretning og ikke mindst koordinering mellem arbejdets fremdrift og beboernes udflytning i samarbejde med varmemesteren og bygherre, alt sammen i tæt samarbejde med entreprenøren. 

 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top