Ny Nørreport trappe

BYGHERRE

Metroselskabet I/S

ENTREPRENØR

Züblin A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

157 mio. DKK

TID

2011-2014

Ny trappe

Den øverste del af trappeløbet er forsynet med almindelige trapper, og den nederste er udstyret med rulletrapper, som det kendes fra de øvrige metrostationer. Trappen, der har nedgang i Frederiksborggade, blev opført i perioden fra begyndelsen af marts 2013 og frem til årsskiftet 2014/2015, og den binder Metroens passagertunnel sammen med Indre By. Da opgaven blev påbegyndt, var der ikke direkte adgang til transfertunnelen fra gadeplan, men kun via metrostationen eller via nedgangen fra S-tog og regionaltog. Den nye trappe giver i samspil med Ny Nørreport-projektet et vigtigt løft og bedre fremkommelighed på vores mest benyttede station.  

Vi har assisteret Züblin A/S i tilbudsfasen med udarbejdelse af tilbudsmateriale omfattende M&E-installationerne i den nye trappe på Nørreport. Projektet var en del af Metroselskabets ombygning af Nørreport Station. Efterfølgende vandt Züblin A/S entreprisen til en værdi af 157 mio. kr. og indgik aftale med os om at udføre projekteringen af de tekniske installationer. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top