Niels Bohr Bygningen

BYGHERRE

Vejdirektoratet

ENTREPRENØR

Bravida Danmark A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

1,6 mia. DKK

TID

2015-nu

Nye rammer for forskning, formidling og uddannelse

Niels Bohr Bygningen opføres på Jagtvej i København, og skal danne nye rammer for forskning, formidling og uddannelse. Byggeriet bliver en del af Nørre Campus, Københavns Universitet, og spredes over ca. 52.000 m², der skal rumme mere end 100 laboratorier. Bygningen deles i to og opføres på hver sin side af Jagtvej. Bygningerne forenes af en skywalk. 

Vi tilfører en værdi til entreprenørens organisation ved at tilføre specialviden og varetage opgaven med at ressourceplanlægning, mandskabs allokering, fremdriftsrapportere og løbende generere nøgletal til styregruppen, så entreprenøren kan varetage sine kerneområder. Vi står for kvalitetssikring, dokumentation, proceskontrol af lavspændingstavler og udarbejdelse af As-Built dokumentation. 

 

 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top