Metro Cityringen

BYGHERRE

Metroselskabet I/S

ENTREPRENØR

TUNN3L JV Salini Group
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

Indgår i Cityringens samlede budget på 25,2 mia DKK

TID

2012-2013

Architectural Finishes

Architectural Finishes er en særlig kontrakt omfattende arkitektoniske detaljer på hele Cityringen. Denne kontrakt blev udbudt separat, og i den anledning skulle der udarbejdes et komplet udbudsdesign. 

Vi arbejdede for bygherrens designteam, hvor vi forestod udarbejdelse af funktionsmæssige udbudskrav og tekniske specifikationer for lysdesignet på Cityringen. Arbejdet omfattede alle 17 stationer på Cityringen. 

 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top