Leo Pharma

BYGHERRE

Leo Pharma A/S

ENTREPRENØR

Bravida Danmark A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

1,5 mia. DKK

TID

2020-nu

Ny fabrik i Ballerup

Leo Pharma skal have bygget en 5.000m2  stor farmaceutisk produktionsbygning. Bygningen inkluderer produktion, lager, pakke- og emballageområder og kontor. Bygningen skal godkendes af sundhedsmyndighederne i mange lande, hvorfor der stilles høje krav til kvalitet og driftssikkerhed.  

Vi fungerer som bindeled mellem projektet og entreprenøren. Vi rådgiver el-entreprenøren, som har til opgave at udføre størstedelen af bygningens eltekniske installationer og vores opgaver herunder er udarbejdelse af tidsplaner, projektopfølgning på byggepladsen, opmåling af installationer efter 3D-modeller, fagtilsyn, proceskontrol og installationsdokumentation til elektrikerne i form af kabellister. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top