Københavns Metro

BYGHERRE

Metroselskabet I/S

ENTREPRENØR

INTABB I/S (JV INTERTEC A/S og ABB A/S)
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

28 mia. DKK

TID

1999-2002

Fase 1 & 2

Metroen er en bæredygtig, hurtig og sikker måde at komme rundt i København, og dagligt rejser omkring 210.000 passagerer med Metroen. Siden åbningen i 2002 har over 800 millioner passagerer rejst med Metroen. Vi indgik en kontrakt med INTABB I/S om at stille ressourcepersoner til rådighed for projektorganisationen i forbindelse med projektet. Igennem ca. 3 år varetog vores medarbejdere forskellige funktioner og bl.a. ledelse af el-projekteringen for M&E-kontrakten. 

 

 

Herudover omfattede aftalen bl.a. ledelse af SCADA-designgruppen for M&E-kontrakten, overordnet projektering af PLC-styringer og fiberoptiske netværk, afklaring af grænseflader til M&E-entreprenørens PLC-styringer; herunder TS-entreprenøren, andre leverandører til Metroen og andre designgrupper internt hos M&E-entreprenøren: drænanlæg, tunnelventilation samt div. kraftforsyningstavler og sikringsanlæg, udarbejdelse af PLC design statements, som bl.a. beskriver de indgåede aftaler om grænseflade, samt kravspecifikation til softwareunderleverandør; udarbejdelse af signallister, terminerings– og kabellister til PLC-tavler, design af styring til skylights (røgventilation til gadeniveau), specifikation af instrumentering til tunnelventilation og skylights samt design af lokale betjeningspaneler til nødbetjening af vitale anlæg (tunnelventilation, nødbelysning i tunnel og skylights) 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top