Københavns Lufthavn

BYGHERRE

Københavns Lufthavn A/S

ENTREPRENØR

Per Aarsleff A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

4 mia. DKK

TID

2019-nu

Udvidelse af Terminal 3

I øjeblikket rejser der årligt 30 mio. passagerer gennem Københavns Lufthavn A/S, og målet er at gøre plads til 40 mio. Denne ekstra plads skal spredes ud over 80.000 m2 og udgør dermed også lufthavnens største byggeprojekt frem mod at nå målet. Målet er dog ikke kun at gøre plads til 10 mio. årlige passagerer ekstra. Der er nemlig også markant fokus på bæredygtighed, der blandt andet kommer til livs gennem bæredygtige materialer og grøn omtanke, der stemmer overens med den nye klimastrategi. 

Vi har været rådgiver for Per Aarsleff A/S og deltaget i udarbejdelsen af tilbud på totalentrepriseprojekt. Derudover har vi stået for omfattende mængdetilpasning og evaluering af pris og mængder indeholdt i underentreprenørtilbud på de el-tekniske anlæg. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top