Københavns Lufthavn

BYGHERRE

Sund & Bælt A/S

ENTREPRENØR

Siemens A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2008

Master til Bizz-system

Vi indgik en aftale med Sund & Bælt om at udarbejde et skitseprojekt omfattende nye master og dekorative svøb til Bizz-antenner, som skulle opsættes ved to p-områder i Københavns Lufthavn, hhv. P6 & P8. Idéen med Bizz-systemer i lufthavnen er at gøre det nemmere for passagererne at parkere, og med Bizz i bilen kan man køre direkte ind i p-huset uden at skulle bekymre sig om betalingsmidler og billetter.  

Opgaven var spændende, idet der fra kundens side blev lagt stor vægt på, at masternes design og form passede ind i den eksisterende designfilosofi i lufthavnen, og at der var god harmoni mellem funktionalitet og vedligeholdelsesvenlighed. Til at løse opgaven anvendte vi vores ressourcer på en sådan måde, at der blev bemandet med både arkitekt og ingeniør for at sikre, at alle kundens behov blev tilgodeset. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top