København-Ringsted TP4

BYGHERRE

Banedanmark

ENTREPRENØR

MT Højgaard / Züblin JV
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

10,4 mio. DKK

TID

2013

København-Ringsted TP4

Den nye jernbane er en dobbeltsporet, elektrificeret højhastighedsbane mellem København og Ringsted over Køge. Banen bygges til hastigheder på op til 250 km/t for persontog og er Danmarks første jernbane, som kan betjene højhastighedstog. Strækningen København-Ringsted er af international betydning. Den indgår i det transeuropæiske netværk som forbindelse mellem Skandinavien og det øvrige Europa. Det er ligeledes en vigtig strækning i banekorridoren fra Helsinki i Finland til Palermo i Italien og Valletta på Malta. 

Vores opgaver omfattede bl.a. gennemgang af udbudsdokumentation fra Banedanmark, tillæg til arbejdsbeskrivelser for elektrotekniske og mekaniske installationer, tilbudslister for elektrotekniske og mekaniske installationer, vurdering af dokumentation modtaget fra bydende underentreprenører samt gennemgang af priskalkulationer og vurdering af samme. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top