Kalvebod Fælled Skole

BYGHERRE

Københavns Kommune

ENTREPRENØR

MT Højgaard A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

ca. 400 mio. DKK

TID

2017-2019

Vision: Mere idræt og bevægelse

Kalvebod Fælled Skole er bygget efter visionen om, at der skal mere idræt og bevægelse ind i elevernes hverdag, og i centrum af byggeriet findes derfor en stor idrætshal indrammet i glas. Faciliteterne dækker over 11.500 m² og er opført i Ørestad midt i landskabet, nærmere i Arenakvarteret, og er ikke afskærmet fra resten af området. Formålet er at skabe frie rammer og forene land og by, som Ørestad i forvejen gør. I udførelsen er der lagt vægt på gode lysforhold, akustik, robuste overflader og multianvendelige rum. 

Vores opgaver har været CE-mærkning, dokumentation og tværfaglig projektkoordinering på de tekniske fag, herunder el, VVS, ventilation, køl og BMS. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top