Kalundborg Kommune

BYGHERRE

Kalundborg Kommune, Kalundborg Forsyning

ENTREPRENØR

Lindpro A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

28. mio. DKK

TID

2013

Kalundborg Forsyning

I forbindelse med sammenlægninger af forskellige funktioner inden for spildevand og vand samt varme i Kalundborg Kommune vandt MTH/Lindpro opgaven med at udbygge den eksisterende administrationsbygning og værkstedet for spildevand samt opføre værkstedsfaciliteter for afdelingen for vand og varme. 

Vi udførte detailprojektering af alle el-installationer for Lindpro A/S. Vores opgaver har været indsamling af oplysninger om eksisterende forhold, koordinering af el-installationer med øvrige discipliner herunder ventilation og konstruktioner og løbende projekttilpasninger som følge af ændringer under udførelsen. Derudover omfattede opgaven projektering af hovedforsyning, føringsveje, elementdetaljer for el-arbejder, kraftinstallationer, lysinstallationer, A/V-installationer, tele- og datakabling og ABA & AIA. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top