IBM Danmark

BYGHERRE

IBM Danmark A/S

ENTREPRENØR

Lindpro A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2013

Elstudie, test og afprøvningsdokumentation

I forbindelse med projektet om ombygning og udvidelse af IBM Danmarks datacentral i Ballerup indgik M&E Engineering A/S aftale med elinstallatøren Lindpro A/S om at udføre specielle ingeniørmæssige opgaver. 

Vores primære opgave omfattede kortslutningsberegninger, selektivitetsstudier og relæstudier. Vi udførte ligeledes test- og afprøvningsdokumentation for de elektriske anlæg til registrering af de udførte afprøvninger på byggepladsen. Vores aktiviteter omfattede mellemspændingsanlæg, lavspændingsfordeling, UPS-anlæg (statiske anlæg), kanalskinnesystemer og kabelanlæg. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top