Hotel Hans Egede (Grønland)

BYGHERRE

Hotel Hans Egede

ENTREPRENØR

Arssarnarit A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2012

Udvidelse og teknisk opdatering af hotellet

Hotel Hans Egede i Nuuk er et moderne og komfortabelt konferencehotel, der ligger i hjertet af Grønlands hovedstad Nuuk med en fantastisk udsigt til fjelde og indsejlingen til Godthåbsfjorden. Hotellet har 140 moderne værelser og ti hotellejligheder. Der er gennemført en større udvidelse og teknisk opdatering af hotellet, hvor det blev udvidet med flere værelser og endnu bedre møde- og konferencefaciliteter. 

MEE var underrådgiver og stod for projekteringen af de el-tekniske installationer. Vores opgaver har bl.a. været hovedforsyning, føringsveje, kraftinstallationer, lysinstallationerA/V-installationer, tele- og datakabling, ABA, AIA, ITV, ABDL, ABV, antenneanlæg, dørautomatik og elevator. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top