Helsingør Kommune

BYGHERRE

Helsingør Kommune, Teknisk forvaltning

ENTREPRENØR

Ingen
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2010

Kravspecifikation til Facilities Management system

Helsingør Kommune ønskede at udarbejde kravspecifikationen i forbindelse med valg af et nyt ”ejendomsregister”. Kravspecifikationen var en del af udbudsmaterialet i forbindelse med køb af et Facilities Management (FM) IT-system. Helsingør Kommunes Ejendomscenter ønskede at styrke den strategiske styring af ejendommene i kommunen ved bl.a. at anskaffe sig et FM IT-system til at understøtte dette.  

Vores opgave var at udarbejde kravspecifikationen, der skulle tage højde for integration med andre IT-systemer. Idet andre sektioner/forvaltninger i kommunen ville møde nye rapporteringskrav som følge af hhv. valget af det nye IT-system og etablering af ejendomscenteret. Implementeringen af det valgte IT-system er gennemført. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top