Gang- og cykelbro (Norge)

BYGHERRE

Statens Vegvesen

ENTREPRENØR

Lindpro A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

120 mio. NOK

TID

2013

Broen binder Byåsen og Ila med Brattøra

Statens vegvesen i Norge har bygget en ny gang- og cykelbro over Skansen løbet. Broen var det sidste led i en sammenhængende fodgænger- og cykelsti langs den nordlige. Broen binder Byåsen og Ila med Brattøra og giver en stor turvej langs fjorden.  

Vi assisterede Lindpro A/S med teknisk udredning i forbindelse med tilbudsafgivelsen på M&E-installationerne. Projektet bestod af en svingbro på ca. 100 m, der åbner med Skansen jernbanen for såvel ud af som ind i kanalen. Derudover skulle der bygges ca. 350 m fodgænger- og cykelbro til at forbinde de eksisterende veje. Med projektet blev også sidste del af udendørsområdet mellem vandre- og cykelsti og søen afsluttet med betonpromenade, træer og sandområde. Dette var en fortsættelse af det udendørsområde, som åbnede i juni 2012. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top