Fertin

BYGHERRE

Fertin Pharma A/S

ENTREPRENØR

HH Consult A/S & Pentra A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2001

Validering af SCADA-systemer

Fertin Pharma A/S er verdensledende inden for udvikling og produktion af medicinsk tyggegummi og arbejder sammen med nogle af verdens største lægemiddelproducenter. Virksomhedens speciale er tyggegummi-baserede produkter med en kontrolleret afgivelse af medicin. For at leve op til standarderne ved en produktion af medicinsk tyggegummi kræver det en kontrolleret farmaceutisk produktion. Til at overvåge produktionen anvendes der validerede SCADA-systemer.

Vi leverede ressourcepersoner til Fertin Pharma A/S i Vejle i forbindelse med validering af SCADA-systemer til farmaceutisk produktion. Vores medarbejdere indgik i et team, hvor den primære opgave var at teste, afprøve og dokumentere SCADA-soft-/hardware op imod funktionerne i processen. Vi tilførte en værdi til kunden ved at stille vores specialviden til rådighed, så kundens basisorganisation kunne fokusere på de opgaver, som lå inden for deres kompetenceområder, og dermed undlade at afholde omkostninger i egen organisation til specialteknikere. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top