Femern TEM 2014

BYGHERRE

Femern Belt A/S

ENTREPRENØR

Bravida-Strabag JV
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

5 mia. DKK

TID

2014-2016

Første budrunde på
TEM-pakken

Femern-tunnelen bliver en 18km lang sænketunnel. Det bliver verdens længste sænketunnel for både biler og tog. Tunnelen består af 79 enkeltelementer på hver 217m og 10 specialelementer med en kælderetage til brug for udstyr til tunnelens drift- og vedligeholdelse. Det vil tage 8 år at bygge forbindelsen, og når den står færdig, vil det tage 10 minutter at køre fra Danmark til Tyskland.  

MEE har indgået en aftale med Strabag AG og Bravida A/S om at samarbejde i forbindelse med TEM-kontrakten. TEM-kontrakten omfatter de elektriske og mekaniske installationer i Femern Tunnelen, specialelementerne og portalbygningerne. Vi samarbejder med Strabag AG og Bravida A/S om projekteringsledelsen og -opgaver i forbindelse med denne meget store opgave. Infrastrukturprojekter som dette ligger i naturlig forlængelse af M&E Engineering A/S’s øvrige aktiviteter og er en type opgave, som præcis passer ind i strategiplanen. 

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top