Danish Crown

BYGHERRE

Danish Crown A/S

ENTREPRENØR

Kemp & Lauritzen A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

23 mio. DKK

TID

2004-2005

Nyt slagteri i Horsens

Det nye Danish Crown slagteri i Horsens er et moderne slagteri med en stor fabrik på 78.000 m2 . Slagteriet erstatter det gamle slagteri i Horsens og vil ugentligt slagte  77.000 grise. Slagteriet er bygget efter de nyeste teknologier, og slagtningen foregår med robotter, automatiske og højteknologiske maskiner, som skal hjælpe med at lette arbejdet for de 1.360 ansatte på slagteriet.

I forbindelse med opførelsen af det nye Danish Crown slagteri i Horsens, indgik vi en aftale med el-entreprenøren om at stille en ressourceperson til rådighed for projektledelsen. Vores opgave var at lave budgetopfølgning, kontrol af indgåede tillægsaftaler, generel økonomi, ekstraarbejder, tillægs- og fradragspriser og færdiggørelsesplaner.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top