Biogen Idec ILS Danmark

BYGHERRE

Biogen Idec A/S

ENTREPRENØR

Lindpro A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

160 mio. DKK

TID

2007-2008

Nyt domicil og hovedkvarter

Verdens tredje største biotekvirksomhed, Biogen Idec, fik i 2008 opført et nyt domicil og hovedkvarter på 10.000 m2 i Hillerød. Byggeriet har skabt arbejde til 250-300 mand. Biogen Idecs forskningsindsats er koncentreret inden for neurologi, kræft og dermatologi.

Flere af vores medarbejdere indgået som forstærkning af el-entreprenørens projektorganisation på udvalgte kompetenceområder. I projektet har vores medarbejdere udført et bredt spekter af opgaver. Vi har under hele forløbet indgået i et tæt samarbejde med kundes medarbejdere, hvor vi sammen projekterede dele af de elektriske installationer og efterfølgende udarbejdede teknisk dokumentation og arbejdstegninger til brug i projektets videre forløb. Vi har udført projektlederopgaver, udarbejdet tids- og ressourceplaner og efterfølgende indgået i planlægningsarbejdet på byggepladsen i nært samarbejde med bygherren og dennes rådgivere.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top