Bavarian Nordic

BYGHERRE

Bavarian Nordic A/S

ENTREPRENØR

Lindpro A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

NA

TID

2019-nu

Ny vaccinefabrik

Bavarian Nordic A/S udvider i Kvistgård, og vil i den forbindelse tyvedoble kapaciteten. Udvidelsen består i en ny vaccinefabrik, som gør Bavarian Nordic A/S uafhængig af underleverandører. Planen er, at byggeriet skal stå klart i 2021. Hovedformålet med byggeriet er at skabe det bedst mulige udgangspunkt for egenproduktion af selskabets vacciner mod dødelige virussygdomme som f.eks. kopper samt af nye behandlinger af en række infektionssygdomme. Kapaciteten på den nye vaccinefabrik ventes at blive i omegnen af 20-25 millioner vacciner om året fordelt på fyldning og frysetørring.

Vores opgaver har bl.a. været projektledelse af CTS- og procesanlæg for ny fyldelinje til koppevacciner, projektassistance, daglig koordinering med byggeledelse, koordinering med øvrige entreprenører og instruktion af Lindpro A/S’s montører for udførelsen af de elektriske og pneumatiske installationer.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top