ARC Amager Bakke

BYGHERRE

ARC Amager Ressourcecenter

ENTREPRENØR

Bravida Danmark A/S
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

3,9 mia. DKK

TID

2015-2018

Affaldsbaserede energianlæg

Amager Bakke er verdens mest moderne og miljørigtige affaldsbaserede energianlæg. Anlægget er udformet som en bakke, hvor selve tagfladen stilles til rådighed for offentligheden. Med sine 85 m i højden er Amager Bakke Københavns største ”bjerg” og udgør et markant vartegn for byen. På tagfladen kan byens borgere og tilrejsende få mulighed for at udøve bjerg- og idrætsaktiviteter såsom alpinski (året rundt), klatring, løb og vandring. Byggeriet er 41.000 m2 stort, rammer ca. 2.400 jernbetonpæle svarende til 24 km og støber ca. 35.000 m3 beton. 

 

MEE har assisteret teknikentreprenører gennem flere faser af projektet – lige fra udarbejdelse af tilbud og tidsplaner til projektafklaring i processen. Senest er vi involveret i planlægningen af føringsveje og kabelinstallationer til det store kedelanlæg. Vi anvender NEPLAN til modellering af installationen og styring af de mange data. Det kabelanlæg, vi har med at gøre, omfatter mere end 5000 kabler.

© 2023 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top