Monitorering af kapacitet forud for udvidelse af produktionslinje
Det er en rigtig god ide at få gennemgået eksisterende produktionsanlæg for udvidelsesmuligheder inden anden investering gøres. Hvad kan det eksisterende el-anlæg klare og hvilke muligheder har vi for at udvide?
Al udvikling er spændende og vi innoverer, hvor vi ser et potentiale for at optimere vores rådgivning. Derfor har M&E Engineering i samarbejde med Bent Westen El investeret i ny teknologi – et Mavowatt 230. Med dette apparat kan vi tilbyde vores kunder at monitorere et anlægs ydeevne.

Vi har netop haft apparatet med ud på opgave for en kunde i medicinalbranchen, hvor kunden ønsker en måling af el-forbruget i forbindelse med en udvidelse af produktionen. Målingen blev udført i hovedtavlen for at kunne vurdere det fulde forbrug. En måling bliver typisk fortaget over en periode på fire dage, hvorefter de målte data bliver indhentet og analyseret. I dette tilfælde kunne vi se ….. Vi laver nu en beskrivelse af hvilke udvidelser/tiltag, der kan gøres for at nå i mål med den ønskede produktionsudvidelse.

Hos M&E Engineering tilbyder vi måling og afklaring på muligheder for produktionsudvidelser på eksisterende installation eller om der kræves andre tiltag i udvidelsesprocessen.

© 2022 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

+45 4846 1350
info@mee.dk
CVR 21145378

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top