Lufthavnshotel

BYGHERRE

Fortroligt

ENTREPRENØR

Fortroligt
Group 23Created with Sketch.

ANLÆGSBUDGET

Fortroligt

TID

2018-nu

Nord Europas største Kongres Center

I efteråret 2020 vil Lufthavnshotellet åbne et nyt og moderne lufthavnshotel. Lufthavnshotellet er designet for at imødekomme nutidens flyrejsende, men Københavnske turister. Hotellet indeholder bl.a. Nord Europas største Kongres Center, The Hanger, som er tilknyttet et lufthavnshotel. The Hanger er 2.500 m2 stort. Hotellet kan indlogere 2.150 sovende gæster.

Vores opgave er tværfaglig projektledelse og proceskontrol af elanlæg for det nye lufthavn hotel i Kastrup. Opgaven omfatter daglig koordinering med byggeledelsen, rådgivere og øvrige entreprenører på byggepladsen for at kunne realisere projektet samt udførsel af kvalitetskontrol på bygningens elektriske installationer. Instruktion af Bravidas Danmarks A/S’s montører for udførelsen af de elektriske installationer.

© 2020 M&E Engineering A/S. All rights reserved.

M&E Engineering A/S
Slotsmarken 11
DK-2970 Hørsholm

+45 4846 1350
info@mee.dk
CVR 21145378

Telefontider:
Mandag – fredag
kl. 08:00 – 17:00

Translate
Scroll to Top