Nyt Hospital Nordsjælland

Region Hovedstadens hospitalsplan lægger de to hospitaler i Nordsjælland sammen til et nyt moderne akuthospital, der bliver en integreret del af erhvervs- og boligområdet Favrholm ved Overdrevsvejen syd for Hillerød. 
 
Det nye hospital kommer til at rumme 20 kliniske funktioner og vil dække flere end 325.000 borgere, der før fordelte sig på hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund. Der er bevilliget 4,5 mia. kr. til opførelsen, og hospitalet får et etageareal på 118.000 m2.

Vi har på dette projekt udarbejdet projektmateriale for byggepladsindretningen. Det drejede sig om hovedforsyning fra transformerstationer til hovedtavler samt distribution af effekt til byggepladsens mange funktioner, herunder byggekraner, skurbyer, værksteder, kontorer og pumpestationer. 

 

 

 

 

 

 

 

Kunde: NCC / Installatør Bent Westen

KONTAKT

  • M&E Engineering A/S
  • Slotsmarken 11
  • DK-2970 Hørsholm
  • +45 4846 1350
  • info@mee.dk
  • Åbningstider:
  • Mandag - fredag kl. 08:00 - 17:00

© M&E Engineering A/S 2020 All Rights Reserved