Københavns Lufthavn, udvidelse af Terminal 3

I øjeblikket rejser der årligt 30 millioner passagerer gennem Københavns Lufthavn, og målet er at gøre plads til 40 millioner. Denne ekstra plads skal spredes ud over 80.000 m2 og udgør dermed også lufthavnens største byggeprojekt frem mod at nå målet. Målet er dog ikke kun at gøre plads til 10 millioner årlige passagerer ekstra. Der er nemlig også markant fokus på bæredygtighed, der blandt andet kommer til livs gennem bæredygtige materialer og grøn omtanke, der stemmer overens med den nye klimastrategi. Et fremadsigtet projekt vi, i samarbejde med Aarsleff, er klar til at få sparket i luften. 

Vores opgaver har været:

 • Rådgiver for Aarsleff
 • Sikre at de tilknyttede medarbejdere besidder den faglige ekspertise inden for de enkelte fagområder
 • h
 • h
 • h
 • h
 • h
 • h

Kunde: Per Aarsleff A/S

KONTAKT

 • M&E Engineering A/S
 • Slotsmarken 11
 • DK-2970 Hørsholm
 • +45 4846 1350
 • info@mee.dk
 • Åbningstider:
 • Mandag - fredag kl. 08:00 - 17:00

© M&E Engineering A/S 2019 All Rights Reserved