Odense Letbane

Odense Letbanes spor lægges i et urbant område i samspil med bylivets daglige bevægelser. Det bevirker, at det oftest er tæt på byens bygninger. Der skal skabes et trafikalt netværk med byens allerede eksisterende bus- og tognet, som samlet skal forbinde alle byens nøglepunkter. 

Udfordringen ligger i at tilpasse banen til omgivelserne, og samtidig vedligeholde det liv der foregår omkring letbanen, så Odense kan få en ligeså fed infrastruktur, som de har by. 

Kort og enkelt har vores opgave været, at jordings- og potentialudligningssystemer udføres på en måde så der ikke induceres farlige berøringsspændinger til de omkringliggende bygninger, herunder specielt Syddansk Universitet.

Kunde: Bravida Danmark A/S

KONTAKT

  • M&E Engineering A/S
  • Slotsmarken 11
  • DK-2970 Hørsholm
  • +45 4846 1350
  • info@mee.dk
  • Åbningstider:
  • Mandag - fredag kl. 08:00 - 17:00

© M&E Engineering A/S 2020 All Rights Reserved