Kalvebod Fælled Skole

Kalvebod Fælled Skole er bygget efter visionen om, at der skal mere idræt og bevægelse ind i elevernes hverdag, og i centrum af byggeriet findes derfor en stor idrætshal indrammet i glas. Faciliteterne dækker over 11.500 m² og er opført i Ørestad midt i landskabet, nærmere i Arenakvarteret, og er ikke afskærmet fra resten af området. Formålet er at skabe frie rammer og forene land og by, som Ørestad i forvejen gør. I udførslen er der lagt vægt på gode lysforhold, akustik, robuste overflader og multianvendelige rum.

Vores opgaver har været:

  • Tværfaglig projektkoordinering på de tekniske fag, herunder el, VVS, ventilation, køl og BMS
  • CE-mærkning
  • Dokumentation

Kunde: MT Højgaard A/S 

KONTAKT

  • M&E Engineering A/S
  • Slotsmarken 11
  • DK-2970 Hørsholm
  • +45 4846 1350
  • info@mee.dk
  • Åbningstider:
  • Mandag - fredag kl. 08:00 - 17:00

© M&E Engineering A/S 2020 All Rights Reserved