Niels Bohr Bygningen

Niels Bohr Bygningen opføres på Jagtvej i København, og skal danne nye rammer for forskning, formidling og uddannelse. Byggeriet bliver en del af Vidensbydelen Nørre Campus, Københavns Universitet, og spredes over ca. 52.000 m², der skal rumme mere end 100 laboratorier. Bygningen deles i to og opføres på hver sin side af Jagtvej. Bygningerne forenes af en skywalk.

Vores opgaver har været:

 • Kvalitetssikring
 • Dokumentation
 • Proceskontrol af lavspændingstavler
 • Udarbejdelse af As-Built dokumentation

 

Vi tilførte en værdi til entreprenørens organisation ved at tilføre specialviden og varetage opgaven med at ressourceplanlægge, mandskabstilpasse, fremdriftsrapportere og løbende generere nøgletal til styregruppen, således at entreprenøren kunne varetage sine kerneområder.

Kunde: Bravida A/S

KONTAKT

 • M&E Engineering A/S
 • Slotsmarken 11
 • DK-2970 Hørsholm
 • +45 4846 1350
 • info@mee.dk
 • Åbningstider:
 • Mandag - fredag kl. 08:00 - 17:00

© M&E Engineering A/S 2020 All Rights Reserved