HVAD KAN VI

VI ER ET INGENIØRFIRMA

med speciale inden for store infrastrukturprojekter.

Firmaets opgaver indgår oftest som dele af store sagskomplekser. Som eksempler kan nævnes Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen og senest Københavns Metro.

MEE opstod under Storebæltsprojektet som en konsulentvirksomhed, hvis første job var assistance til M&E-entreprenøren (mekanisk og elektrisk) på Østbroen over Storebælt.

Vi har fra starten indgået i frugtbare samarbejder med en række andre firmaer.

Samarbejder med større firmaer har vist sig at være gunstige, idet fordelene ved korte arbejdsgange i et mindre firma udnyttes, samtidig med at man kan tilbyde det store firmas evner til at levere ressourcer i form af både teknisk specialviden og mandetimer.

Vores medarbejdere har meget forskellig, teoretisk baggrund, men fælles for os alle er, at vi er “født” på de samme store projekter gennem de sidste ti år. Vores mål og ønsker for fremtiden er meget ens trods forskelligheden. Alle medarbejdere er erfarne teknikere med en bred personlig og professionel baggrund.

Vi holder os konstant orienteret om fremskridt og nye tiltag inden for branchen og deltager bl.a. i fx internationale konferencer om tunnelkonstruktion og -sikkerhed.

MEE er tæt knyttet til en gruppe konsulenter – alle med erfaring fra bl.a. Storebæltsprojekterne, Øresundsprojekterne samt Københavns Metro.

Firmaets kvalitetssikringssystem er beskrevet i M&E Engineerings kvalitetsstyringsmanual; systemet overholder retningslinjerne angivet i ISO 9001, og vores miljøpolitik overholder retningslinjerne angivet i ISO 14001

Vi er et ingeniørfirma, der arbejder for et bredt spektrum af kunder. Disse spænder vidt fra offentlige og private bygherrer over entreprenører, teknikinstallatører og driftsorganisationer til leverandører af komponenter og systemer.

Fællesnævneren er, at vi forstår at sætte os i kundens sted, er løsningsorienterede og formår at kombinere teknik med økonomisk sans. Vi er innovative og beslutningsdygtige problemknusere. Og vi sætter en ære i at bringe projektet i mål på grundlag af forhold til kunden baseret på tillid.

Vi har i eget regi udviklet en række systemer og værktøjer, som gør, at vi er på forkant med udviklingen; og vi holder medarbejderne ajour med de nyeste teknikker, metoder og værktøjer til gavn for vores kunder.

Hos MEE går man ikke forgæves.

KONTAKT

  • M&E Engineering A/S
  • Slotsmarken 11
  • DK-2970 Hørsholm
  • +45 4846 1350
  • info@mee.dk
  • Åbningstider:
  • Mandag - fredag kl. 08:00 - 17:00

© M&E Engineering A/S 2020 All Rights Reserved