KVALITETSSIKRING

Vi tager kvalitetssikring og kvalitetsledelse meget seriøst.

Firmaets kvalitetssikring følger de retningslinjer, der er udstukket i ISO 9001.

Vores kvalitetssikringsmanual er udarbejdet, så vi kan samarbejde med ISO 9000-certificerede virksomheder.
Vi har taget aktivt stilling til anvendelsen og relevansen af hvert enkelt afsnit i standarden.

Vi har via vores mange projekter oparbejdet en stor erfaring i projektafvikling under skærpede kvalitetskrav. Det gør, at vi uden problemer kan tilpasse os vores kunders individuelle kvalitetssystemer, hvis dette skulle være et krav.

Vi har i eget regi udviklet en række systemer og værktøjer, som gør, at vi er på forkant med udviklingen; og vi holder medarbejderne ajour med de nyeste teknikker, metoder og værktøjer til gavn for vores kunder.